Категории

Брандове представяни от нас

Ние,
ТекТрейд ЕООД сме
Дистрибутори и Генерални дистрибутори за България на следните марки:Elta
Високо качество, иновации, разнообразен асортимент, лицензирани търговци числят ELTA като един от най- признатите партньори в европейски мащаб. Към това спадат и големия складов асортимент, кратки доставни срокове, 2 години гаранция, както и една ясна маркетингова стратегия.

Елта разполага с всички законово определени сертификати.


Lenco
Иновацията и Ленко ръка за ръка в новия век на технологично развитие.

Като фирма Ленко се отличава с най-съвременните технологии, както и високо качество на използваните материали в предлагането на продуктовия си асортимент.

В резултат на постоянните си иновации и подобрения в продуктовата си гама, възможно е фирмата да предприеме някои промени относно маркетинговата си стратегия.

Така стъпка по стъпка Ленко чества продажбата на милионния си грамофон L 78 , заради което е поканен като участник в Хонг Конг организацията по благотворителност, където взема участие в подкрепа на някои от проектите.По време на церемонията президентът Нико Браберс прави изказване, в което подкрепя любителите на музикалния пазар и ги успокоява,че тази тенденция никога няма да залезе, а по-скоро в лицето на фирмата ще им предложи дори и USB връзка като нова тенденция.
Вече над 60 години Ленко печели швейцарско признание в сферата на високите HiFI технологии.
Всички тези продукти се отличават с иновативен дизайн, атркативност и качество.
Централата е разположена във Венло. Фирмата има безброй клонове в останалите страни, което я прави световно известна.


AEG
Добре дошли в света на AEG
От основаването си през 1887г. AEG е пионер в създаването на решения в областта на модерните електроуреди за домакинството, както и потребителска електроника. В същото време се явява синоним на немското инженерно изкуство, дизайн и прецизност. Не случайно всеки продукт или услуга са белязани със знака на високото качество, издържаната форма и функция

Марката AEG предлага разнообразие от продукти, на които е отбелязана в продължение на години дългата история на фирмата. Успешната история започва с производството на лампи, като се пренася и развива в продължение на много години в обстта на автомобилите, електронни инструменти, та докато достигне до измервателни уреди, ядрена енергия, моторни средства, микроелектроника и още нещо. Марката е атрактивна и до днес на пазара и се ползва с уважението си както и преди 120 години.

Перфектни във форма и функцията е повече от лого. То е философия.


BOMANN

Заедно с другата немска марка- пионер в производството на потребителска техника AEG, Bomann представя на своите клиенти философията за съвършенство между дизайн и функция. Компанията е известна на пазара с прецизния и семпъл дизайн на продуктите.

Bomann е производител на машини за кафе и чай, тостери, кани за вода, машини за хляб, тостери за сандвичи, миксери, мултифункционални уреди за рязане, сокоизтисквачки, грилове, фурни, фритюрници, микровълнови фурни, сешоари, ютии, прахосмукачки, вентилатори, радиатори, кухненски везни, хладилници, фризери.Schaub Lorenz
Фирмата като такава е изиграла важна роля в областта на електрониката почти повече от 60 г. От края на Втората Световна война фирмата получава технологичен тласък в областта на иновациите в световен мащаб.През всичките тези години философията и фирмената стратегия са насочени и базирани върху 3 основни принципа: качество, иновация, дизайн.


ETT
ETT е фирма за електроника, която се занимава предимно с търговия на едро с повече от 16 г. Опит. Седалището ни се намира в Брауншвайг, Германия. В нашия асортимент ще намерите повече от 10 000 продукта от всички области – модерна електроника и техника. Повечето от тях получаваме директно от производителя, така че Вие като наши клиенти да получите най-добрите цени и условия, които можем да осигурим за Вас.

Продължи
Последно посетени страници
Последни категории
  1. DVD плейъри Видео Техника)
  2. Осветителни тела Други)
  3. Подаръци Подаръци)
Последни търсения
  1. MC2250 (1 results)
  2. dvd (19 results)
Аудио техника